Lenovo lansează noile laptopuri de business ThinkPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lenovo a anunţat joi, 29 august, cele mai noi laptopuri ThinkPad, care oferă utilizatorilor profesionişti mai multă productivitate, conexiuni şi funcţii de securitate mai inteligente. Modelele ThinkPad X1 Yoga premium, ThinkPad X390 şi ThinkPad T490 din noua gamă dispun de procesoare Intel de generaţa a 10-a.

Celor trei li se adaugă şi cel mai recent model X1 Carbon, cu procesor Intel de generaţia a zecea. Lenovo a anunţat şi prima platformă comercială, parte a programului Project Athena, dezvoltată pentru a oferi performanţă pe durata întregii zile, datorită duratei de viaţă a bateriei şi a conexiunilor WiFi 6.

Au mai fost anunţate laptopurile ThinkPad L13 şi L13 Yoga, potrivite pentru cei în căutare de caracteristici ThinkPad într-o variantă mai accesibilă.

ThinkPad X1 Carbon, ajuns la generaţia a şaptea, are doar 14.9 mm grosime şi o greutate începând de la 1 kg. Laptopul are un procesor Intel Core de generaţia a 10-a cu până la 6 nuclee, suportă conţinut 4K, conexiuni Wi-Fi 6 (Gig+),Thunderbolt 3 şi conexiune wireless LTE-A WAN. Bateria ţine până la 15.5 ore, iar încărcarea rapidă, până la 80% din baterie, se face în doar 60 de minute. Modelul e disponibil cu ecran de 14 inci, 500 niti, 10 biti, 4K Dolby Vision sau ecran FHD de 400 niti. Laptopul e dotat cu Dolby Atmos şi patru microfoane, ce îmbunătăţesc experienţa conferinţelor.

Imagine indisponibilă

Lenovo ThinkPad X1 Yoga e un laptop multimod de generaţie a patra, mai mic, mai subţire şi mai uşor decât versiunile precedente şi are un design de aluminiu prelucrat cu precizie. Sistemul dispune de:

    • procesoare Intel Core de generaţia a 10-a cu până la 6 nuclee;

    • greutate mai mică de 1.4 kg  şi grosime de doar 15.5 mm;

    • Durată de viaţă a bateriei este de până la 18.3 ore;

    • Funcţia de încărcare rapidă permite încărcarea a 80% din baterie în doar 60 de minute;

    • Design din aluminiu „Iron Grey” prelucrat cu precizie;

    • Suportă toate soluţiile de andocare, inclusiv ThinkPad Mechanical Dock;

    • Ecran Dolby Vision şi sistem de difuzoare Dolby Atmos cu microfoane far-field;

    • Reţea wireless LTE-A;

    • Pen integrat ThinkPad Pen Pro.

Imagine indisponibilă


Lenovo ThinkPad T490 are o grosime de doar 17.9 mm, o greutate începând de la 1.5 kg şi dispune de procesoare Intel Core de generaţia a 10-a până la i7, o durată de viaţă a bateriei până la 15 ore cu funcţie de încărcare rapidă ce permite încărcarea a 80% din baterie în doar 60 de minute. ThinkPad T490 vine într-o gamă variată de ecrane, inclusiv cu panou WQHD Dolby Vision™ de 500 de niti şi un nou ecran FHD de 400 niti, mai luminos, dispune de sistem Dolby Audio Premium cu două difuzoare, microfoane duale pentru conferinţe audio, reţea wireless LTE-A şi noul Wi-Fi 6 Gig+.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite