Jocurile video care ţi-au marcat copilăria sunt bune de jucat şi în 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Jocurile video sunt mai vechi decât computerele şi unele titluri au strâns mii de fani. Dacă eşti prea tânăr să le ştii, ar trebui să le notezi acum.

Jocurile copilăriei sunt, fără îndoială, titlurile de care ne aducem aminte cu cea mai mare plăcere, iar în acest articol am vrut să includem doar câteva dintre cele care ne-au impresionat cu mulţi ani în urmă. Lista conţine doar jocurile copilăriei pe PC, astfel că nu am luat în considerare titlurile disponibile în exclusivitate pe console.

Iniţial, ne doream ca lista să inclusă doar jocurile copilăriei care încă mai pot fi achiziţionate cu uşurinţă în mod legal, dar nostalgia ne-a obligat să introducem şi un titlu care pare a fi extrem de greu de achiziţionat în mod legal în ziua de azi.

Începem lista cu unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Apărut în anul 1999, Unreal Tournament a redefinit genul shooter, beneficiind de o grafică aşa cum nu mai fusese întâlnită la acea vreme, un gameplay care te ţinea încordat în permanenţă şi o listă de feature-uri care l-a transformat într-unul dintre preferatele gamerilor profesionişti. Jocul se pare că va fi refăcut în curând, însă nu ştim exact când va apăra pe piaţă următoare versiune. Între timp, puteţi să vă bucuraţi de jocul original, disponibil pe Steam.

Lista completă este disponibilă aici

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite