Jocuri video bune pe care să nu dai banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poster de promovare pentru jocul Happy Wars.
Poster de promovare pentru jocul Happy Wars.

Cele mai bune jocuri video sunt scumpe, dar asta nu înseamnă că nu te poţi distra si gratuit. Tocmai de aceea, această listă cu jocuri pentru PC şi console video e binevenită pentru final de vacanţă şi început de toamnă.

Un joc nu trebuie neapărat să coste sute de lei pentru a oferi o experienţă de calitate. Unele dintre cele mai bune titluri sunt oferite în ziua de azi pe gratis. Prin urmare, această top cu cele mai bune jocuri video gratuite include titluri pe care s-ar putea să le ştii şi unele pe care s-ar putea să le descoperi cu plăcere. Sunt atât pentru PlayStation 4 şi Xbox One, cât şi pentru PC.

Dota a început ca o modificare realizată de jucători pentru Warcraft 3 şi a ajuns unul dintre cele mai populare jocuri online din lume. Urmând tradiţia altor nume precum Counter-Strike, Day of Defeat, Team Fortress, Portal sau Alien Swarm, Dota 2 a rezultat angajând producătorii care au construit mod-ul şi oferindu-le şansa să creeze un joc de sine stătător cu ideile lor şi cu ajutorul echipei profesioniste de programatori şi artişti de la Valve. Este disponibil în mod gratuit pe Steam.

World of Tanks a fost creat în anul 2010 de către cei de la Wargaming şi a ajuns acum unul dintre cele mai bune jocuri online. Jucătorii preiau controlul uni tanc şi au ocazia de a se duela cu alţi oameni în cadrul unor lupte asemenea celor din Al Doilea Război Mondial. Pe lângă tancurile remarcabile din perioada 1939-1945, jocul mai include şi modele lansate la mijlocul secolului trecut. Jocul cuprinde sute de vehicule din ţări precum Uniunea Sovietică, Germania, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franţa, China sau Japonia.

Hearthstone reprezintă o detaşare majoră de modelul clasic de business al celor de la Blizzard. Este un joc de tip TCG sau ”trading card game” creat de Blizzard în anul 2014. În acelaşi timp, este primul joc pentru mobile creat de compania americană, fiind lansat pentru iPad pe 16 aprilie 2014. Este fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri gratuite pentru PC.

Lista completă este disponibilă aici

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite