Un jucător de Pokemon Go a provocat primul accident rutier grav

0

Pokemon Go a fost jocul viral al acestei veri, iar acum, din Japonia, aflăm despre un accident serios provocat de un jucător de Pokemon.

Cel mai recent eveniment cu victime s-a petrecut în Prefectura Tokushima, în sudul Japoniei. Autorităţile locale au confirmat, printr-un comunicat oficial, că aceasta este prima fatalitate înregistrată în ţara soarelui răsare din cauza Pokemon Go. În plus, şoferul neatent nici măcar nu s-a rezumat la o singură victimă.

Din fericire, doar una dintre cele două doamne, în vârstă de 60, respectiv 72 de ani, a decedat la scurt timp după impact. Între timp, şoferul se străduia să prindă un Pokemon rar, fără să-şi pună problema să parcheze pe marginea drumului.

Indiferent cât de absurd pare, situaţia era previzibilă. Cei de la publicaţia Japan Times au publicat deja mai multe avertismente publicate de autorităţile japoneze pe Twitter şi Line prin care prevedeau un astfel de eveniment. În principiu, jucătorii erau rugaţi să facă tot posibilul să se concentreze şi pe împrejurimi când se află la vânătoare de Pokemon.

Toate detaliile despre acest incident sunt aici

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite