Innovation Labs 2016 ajunge la Sibiu şi Timişoara pentru a găsi acele proiecte inovatoare ale studenţilor

0
0
Ediţia Innovation Labs din 2015 a ajuns şi la Cluj. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Ediţia Innovation Labs din 2015 a ajuns şi la Cluj. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Innovation Labs 2016 a devenit în cei trei ani de activitate principalul program de preaccelerare pentru startup-uri din România. Anul acesta, competiţia va fi deschisă şi celor din Sibiu şi Timişoara.

De la debutul din 2013, Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă în tehnologie şi o pot dezvolta într-un proiect fezabil. Direcţiile Innovation Labs 2016 sunt: Agricultură, Cybersecurity, Health & Lifestyle şi Retail.

Ediţia din acest an se va desfăşura la Bucureşti între 5 - 6 martie 2016, în Universitatea Politehnica din Bucureşti, iar între 12 – 13 martie 2016 se vor desfăşura hackathoanele din Cluj, Sibiu şi Timişoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie (pentru Bucureşti e 3 martie), pe site-ul innovationlabs.ro.

Acest hackathon de 24 de ore le oferă dezvoltatorilor şansa de a-şi contura ideile mai clar, a le demonstra în practică şi a-i convinge pe cei din juriu de potenţialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialişti din industria IT&C şi din ecosistemul antreprenorial pentru a-şi rafina prototipul iniţial spre un produs viabil cu aplicaţii directe în piaţă.

Echipele îşi vor prezenta prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în faţa potenţialilor investitori, parteneri şi mass media. Dacă vrei să vezi cum a fost la finala din 2015, găseşti aici un reportaj.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri