IKEA România va pune în vânzare mobilier pentru gameri, creat în parteneriat cu ASUS ROG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mobilier pentru gameri creat de IKEA şi ASUS ROG
Mobilier pentru gameri creat de IKEA şi ASUS ROG

Noua gamă de mobilier pentru gaming, dezvoltată de IKEA în colaborare cu Republic of Gamers (ROG), va fi disponibilă în magazinele IKEA din România şi online de la începutul lunii octombrie.

Noua gamă, ce include peste 29 de produse, va ajuta la crearea de soluţii complete şi personalizate care se vor integra în decorul casei şi vor contribui la creşterea performanţei în timpul jocurilor.

Noua gamă de mobilier pentru gaming va viza jucătorii pe PC şi conţine atât mobilier, cum ar fi birourile, scaunele pentru gaming şi un corp cu sertare, cât şi accesorii, cum ar fi suportul pentru băutură, un mouse bungee, o pernă pentru gât şi o lampă de formă inelară. Noua gamă oferă birouri şi scaune pentru gaming în diferite categorii de preţuri.

Întreaga colecţie conţine cinci tipuri de produse: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, UTESPELARE şi HUVUDSPELARE.

IKEA România mobilier pentru gameri mobila gaming

 În timp ce toate produsele UPPSEL au fost create în strânsă colaborare cu ROG, sub-brand al ASUS, restul colecţiei a fost dezvoltată de IKEA pe baza cunoştinţelor dobândite din colaborare, pentru a pune la dispoziţie o ofertă variată şi pentru a satisface diferitele nevoi ale gamerilor din punct de vedere funcţional.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite