Ikea a prezentat Symfonisk, o boxă wireless de interior în forma unui tablou

0
0
Boxa wireless Symfonisk prezentată de Ikea.
Boxa wireless Symfonisk prezentată de Ikea.

Ikea şi Sonos au prezentat oficial astăzi, 15 iunie, cel mai recent produs din linia lor Symfonisk, o boxă de interior care arată ca un tablou.

Deşi seamănă şi cu o ramă foto, nu o puteţi personaliza cu propriile imagini. Vor exista două versiuni în alb sau negru şi pot fi montate pe perete sau aşezate pe podea. 

Boxa este livrată cu un cablu de 3,5 metri, iar cablul extern poate fi strâns într-o cavitate din spate. Dacă cumpăraţi două, le puteţi conecta pentru a le alimenta cu un singur cablu. Butoanele sunt pe partea din spate, iar cadrul în sine se întinde doar la 6 cm de perete. Pentru conectivitate, difuzoarele acceptă AirPlay 2 şi wifi, dar nu Bluetooth.

Cablul de alimentare poate fi orientat în mai multe direcţii, în funcţie de locul în care este cea mai apropiată priză, iar Ikea a inclus şi o zonă pentru gestionarea cablurilor pe spatele cadrului. 

Ikea boxa wireless Symfonisk spate

Difuzorul tablou poate fi aşezat şi pe podea cu ajutorul picioarelor incluse.

Sonos a spus că provocarea în proiectarea acestei boxe a fost obţinerea unui sunet care să umple încăperea, cu un dispozitiv care va fi plasat diferit faţă de majoritatea difuzoarelelor tradiţionale. Adâncimea ramei a ajutat în acest punct.

Ikea boxa wireless Symfonisk culori

Potrivit Sonos, panoul de deasupra boxei, de tip ”fulgi de zăpadă” acţionează ca un „ghid de undă” care ajută la răspândirea sunetelor de înaltă frecvenţă în întreaga cameră.

Boxa Symfonisk va fi disponibilă pentru cumpărare începând cu 15 iulie şi va costa 199 dolari.

Evenimentul de lansare poate fi urmărit integral aici

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite