IFA 2013: Samsung mizează pe UHD şi va prezenta un monitor de 31,5 inci şi un display comercial de 98 de inci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Display-ul cu diagonală de 2,5 metri de la Samsung este cel mai mare ecran UHD creat până acum
Display-ul cu diagonală de 2,5 metri de la Samsung este cel mai mare ecran UHD creat până acum

Samsung anunţă lansarea unui display UHD de 98” şi a monitorului cu rezoluţie UHD de 31.5” în cadrul târgului de tehnologie IFA 2013, care va avea loc între 6 şi 11 Septembrie la Berlin în Germania.

Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea poziţiei de lider pe nişa produselor UHD. Astfel, în cadrul IFA 2013, vom lansa o nouă gamă de display-uri de mari dimensiuni şi de monitoare”, a declarat Jeong-hwan Kim Vice Preşedinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.   

Display-ul UHD cu diagonală de 2,5 metri

Noul display UHD de 98 inci, destinat activităţilor comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluţie 4K disponibil la ora actuală.  

Display-ul UHD de 98 inci poate fi montat şi vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând trei display-uri UHD aşezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluţie de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

Monitorul UHD de 31,5 inci

În plus, Samsung va prezenta, în cadrul IFA 2013, primul monitor UHD de 31.5 inci. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung. 

Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31,5 inci are de patru ori mai mulţi pixeli decât un dispay full HD (2,07 milioane de pixeli).

Monitorul oferă şi setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărţită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă şi prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afişa un miliard de culori şi oferă o acoperire de 99% pentru Adobe RGB.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite