Huawei și OPPO semnează un acord global de licențiere încrucișată a brevetelor

0
Publicat:

Astăzi, 9 decembrie, Huawei și OPPO au anunțat semnarea unui acord global de licențiere încrucișată a brevetelor (cross-licensing agreement), care acoperă brevetele esențiale ale standardelor celulare, inclusiv 5G.

image

"După mai mult de 20 de ani de inovare continuă, Huawei a dezvoltat mai multe portofolii de brevete de mare valoare pe piața globală în domenii precum 5G, Wi-Fi și codecuri audio/video", a declarat Alan Fan, șeful Departamentului de proprietate intelectuală al Huawei. "Suntem încântați că am ajuns la un acord de licențiere reciprocă cu OPPO.

Recunoașterea reciprocă a valorii proprietății intelectuale între companii este un pas important în direcția promovării unui ciclu pozitiv de inovare și cercetare în standarde de mare valoare: investiția, obținerea de randamente din investiții și apoi reinvestirea. Acest lucru va permite industriei noastre să continue să inoveze și să ofere consumatorilor produse și servicii mai competitive."

"Suntem foarte încântați să încheiem un acord de licențiere reciprocă a brevetelor cu Huawei. Acesta demonstrează în mod clar că cele două companii recunosc și respectă foarte mult valoarea proprietății intelectuale a celeilalte.

Este un acord avantajos pentru ambele părți", a declarat Adler Feng, directorul general pentru proprietate intelectuală al OPPO. "Vom milita, ca întotdeauna, pentru crearea unui ecosistem de proprietate intelectuală durabil și sănătos, în care licențele de proprietate intelectuală pot fi rezolvate prin negocieri amiabile, iar valoarea brevetelor fiecărei companii este respectată."

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite