HUAWEI MateBook X: Uşor, subţire şi de dimensiunile unei hârtii A4, pentru a te ajuta să rămâi productiv şi conectat în orice moment

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
huawei

Huawei este una dintre companiile relativ noi pe piaţa de laptop-uri, însă a demonstrat deja că ştie ce face în acest segment, iar HUAWEI MateBook X este cea mai recentă dovadă.

HUAWEI MateBook X dispune de un afişaj FullView emblematic, fără o ramă metalică în jurul ecranului, ceea ce permite notebook-ului compact să ofere un raport ecran-corp impresionant de 90%, pentru o experienţă vizuală captivantă, fără compromisuri în materie de portabilitate. 

Notebook-ul este şi unul dintre puţinele de pe piaţă care utilizează un raport de 3:2, mai practic decât cel 16:9 pentru nevoile zilnice de productivitate, precum citirea articolelor, navigarea pe Internet şi programarea.

În plus, cu un raport ecran-corp ridicat, acesta poate afişa mai multe detalii decât un ecran 1080p, precum texturile mai fine ale pielii sau detaliile unui peisaj, îndeplinind cerinţele de calitate ridicată a imaginii a consumatorilor moderni.

huawei

Ecranul fără limite oferă o experienţă captivantă, fie că utilizatorul lucrează, creează conţinut sau vizionează filme. Astfel, notebook-ul este potrivit pentru orice stil de viaţă şi orice activitate a utilizatorului, atât în ceea ce priveşte task-urile profesionale, cât şi activităţile de relaxare preferate.

Design special al camerei, pentru un plus de securitate

Camera ascunsă cu care este dotat HUAWEI MateBook X este un alt secret din spatele raportului ridicat ecran-corp. Spre deosebire de laptop-urile tradiţionale, cu o cameră web poziţionată pe rama superioară, HUAWEI MateBook X dispune de o cameră integrată în tastatură. Camera poate fi activată şi dezactivată cu uşurinţă, printr-o singură atingere. Funcţiile de bază ale camerei sunt păstrate, iar design-ul asigură cel mai înalt nivel de siguranţă pentru utilizatori.

huawei

HUAWEI MateBook X, Silver, Windows Home, cu o greutate de 1Kg şi echipat cu un corp de 13 inci, o rezoluţie 3K 3:2 ratio Touch şi un procesor Intel Core i5-10210U, 16GB RAM + 512G, este disponibil local la preţul recomandat de 7.499 lei.

HUAWEI MateBook X şi smartphone-ul Huawei, un super dispozitiv unic în câteva secunde

Conceput pentru a spori productivitatea, HUAWEI MateBook X vine echipat cu Huawei Share, o soluţie dezvoltată de Huawei care conectează dispozitivele Windows şi Android. Cu Huawei Share Multi-screen Collaboration, utilizatorii pot controla fără probleme smartphone-ul prin PC şi transfera fişiere între ele, partaja periferice precum tastatura şi mouse-ul, şi obţine acces simultan la ambele ecosisteme software. Îmbunătăţirile aduse funcţiei permit utilizatorilor să preia apeluri şi să deschidă fişiere salvate pe smartphone direct prin intermediul computerului - totul pe un singur ecran.

Varianta HUAWEI MateBook 14 din seria MateBook

Pentru cei care vor un MateBook competent la un preţ mai redus, există varianta MateBook 14. Proiectat conform conceptului „Pure & Invisible”, HUAWEI MateBook 14 este echipat cu un corp metalic uşor, cu dimensiuni de 307,5 x 223,8 x 15,9 mm şi cântăreşte aproximativ 1,49 kg. Autonomia bateriei este esenţială pentru o experienţă bună de utilizare. HUAWEI MateBook 14 include o baterie de 56Wh care funcţionează împreună cu soluţia inteligentă de gestionare a energiei de la Huawei, pentru o autonomie remarcabilă.

Articol susţinut de HUAWEI

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite