Huawei lansează noul său telefon pliabil pe 22 februarie

0
0
Foto: Weibo
Foto: Weibo

Sfârşitul lunii februarie va fi marcat de prima mare lansare Huawei din acest an, un nou telefon pliabil al companiei din Shenzhen, numit Mate X2.

Anunţul vine ca urmare a unei postări pe reţeaua socială Weibo, făcută de contul oficial al Huawei, iar numele noului device indică faptul că acesta ar putea fi un urmaş al lui Mate X, lansat în urmă cu doi ani, decât al lui Mate XS, telefonul pliabil al Huawei de anul trecut, care a venit cu câteva îmbunătăţiri importante.

Imaginea ataşată postării sugerează că Mate X2 va avea un design de pliere diferit faţă de predecesorii săi, cu panoul flexibil în interior, precum vedem pe seria Galaxy Z Fold a celor de la Samsung. Mate X şi XS aveau display-uri pliabile care se aflau în exteriorul telefonului, atunci când acesta era în formatul pliat.

Alte detalii nu prea există momentan cu privire la noul Mate X2. Acesta va folosi cel mai probabil acelaşi procesor Kirin 9000 cu care este dotat Mate 40 Pro, ultimul flagship al chinezilor, şi bineînţeles, Huawei nu va include pe el servicii Google. Ne aşteptăm însă ca mai multe zvonuri să apară despre specificaţiile pliabilului până la data lansării, pe 22 februarie.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite