Huawei lansează 4 canale pentru ştiri marca SQUID News, disponibile în Huawei Browser

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SQUID News.
SQUID News.

Huawei anunţă azi, 4 mai, lansarea a patru canale suplimentare cu ştiri SQUID, video, sport şi podcast-uri, disponibile în Huawei Browser.

Acest serviciu de ştiri este disponibil în peste 60 de ţări pentru milioane de utilizatori Huawei prin intermediul Huawei Browser.

Huawei Browser oferă utilizatorilor navigare pe internet  şi un motor de căutare performant, pentru o experienţă îmbunătăţită de căutare. Pe lângă funcţiile noi de care browserul dispune, acesta pune accent pe confidenţialitatea şi protecţia datelor personale ale utilizatorilor de telefoane şi tablete.

Prin intermediul Huawei Browser, SQUID News oferă un serviciu de ştiri util tuturor utilizatorilor de dispozitive Huawei. Platforma oferă utilizatorilor posibiltatea de a fi mereu la curent cu cele mai recente ştiri dintr-o varietate largă de categorii, toate ştirile fiind trimise în timp real, din surse locale, regionale şi internaţionale.

Utilizatorii pot descărca gratuit Huawei Browser din AppGallery, magazinul de aplicaţii Huawei disponibil pe toate dispozitivele companiei, pentru a citi recente ştiri de la SQUID News. AppGallery poate fi instalat pe toate dispozitivele cu Android, chiar dacă nu sunt marca Huawei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite