Huawei anunţă un program de Buy Back la achiziţionarea unui smartphone flagship din acest an

0
0
Huawei Buy Back program

Consumatorii sunt aşteptaţi în magazinele Huawei cu un telefon pe care nu îl mai folosesc, pentru a beneficia de un voucher semnificativ la achiziţionarea unui nou smartphone Huawei.

Programul Huawei Buy Back se lansează pe termen lung, urmând să anunţe periodic oferte speciale. Magazinele Huawei în care se desfăşoară campania sunt situate în AFI Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City din Bucureşti.

„În următoarea perioadă, ca parte a programului Buy Back pe care ne bucurăm să îl lansăm, venim în întâmpinarea consumatorilor cu un raport calitate-preţ excelent la achiziţionarea smartphone-ului preferat Huawei, discount-urile fiind oferite sub forma unor vouchere speciale tip buy back, în schimbul unui telefon pe care nu îl mai folosesc.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Cu prilejul lansării celui mai nou smartphone flagship din portofoliu, Huawei Mate 40 Pro, Huawei le oferă consumatorilor un voucher suplimentar de 500 lei peste valoarea voucherului tip buy back la achiziţionarea unui Huawei Mate 40 Pro sau unui Huawei P40 Pro.

În perioada de campanie, modelele anterioare din portofoliul companiei vor putea fi achiziţionate, de asemenea, la preţuri speciale, în momentul în care consumatorii se vor prezenta în magazinele Huawei cu un telefon de generaţie anterioară.

„De exemplu, cei care predau un telefon Huawei P30 Pro (256 GB) în intervalul în care se defăşoară campania, pot obţine un voucher de până la 1.518 lei în urma evaluării telefonului de către consultanţii din magazin. Astfel, pentru achiziţionarea unui Huawei Mate 40 Pro sau unui Huawei P40 Pro, aceştia vor beneficia de un discount total de 2.018 lei, după cum urmează: 1.518 lei buy back şi 500 lei din partea companiei.”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Huawei Buy Back program

Evaluarea modelelor de telefon ţine cont de specificaţii şi de condiţiile optime de utilizare. Pentru achiziţia unui Huawei Mate 40 Pro sau Huawei P40 Pro discounturile vor cumula valoarea de buyback plus voucherul de 500 de lei. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri