Huawei a vrut să crezi că o poză dintr-un DSLR scump e făcută cu P9. Cum explică situaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei P9 are o cameră bună, dar nu se compară cu un DSLR. FOTO Adevărul
Huawei P9 are o cameră bună, dar nu se compară cu un DSLR. FOTO Adevărul

Huawei a publicat online o poză despre care ai putea crede că e realizată cu P9, dar e, de fapt, dintr-un DSLR scump. Cum explică pentru „Adevărul“ această situaţie.

Nokia lăuda cândva capacitatea telefoanelor Lumia printr-un video realizat cu echipament scump. Acum, Huawei a publicat pe Google+ o poză despre care nu spune direct că ar fi fost realizată cu P9, dar ai putea înţelege asta. „Am reuşit să prindem un răsărit frumos cu Deliciously Ella. Camerele Leica de la Huawei P9 fac o plăcere din fotografierea în condiţii de lumină scăzută“ este mesajul.

Din păcate, nu-i cu Huawei P9, iar asta se vede în datele pozei. Este una realizată cu un Canon 5D Mark III cu obiectiv 70-200mm f/2.8. Costă câteva mii de euro, cu mult mai mult decât telefonul, iar senzorul este foarte bun pentru condiţii de luminozitate scăzută. Într-o declaraţie oficială către „Adevărul“, Huawei susţine că n-a dorit să se înţeleagă că acea poză ar fi fost realizată cu P9, cum nici nu e cazul.

„Recent, a fost popularizat faptul că o imagine postată pe conturile noastre din reţelele sociale nu a fost realizată cu Huawei P9. Fotografia, care a fost realizată de un fotograf profesionist în timpul înregistrării unei reclame pentru Huawei P9, a fost împărtăşită pentru a inspira comunitatea noastră de fani. Cu toate acestea, recunoaştem că trebuia să fim mai clari în ceea ce priveşte mesajul care însoţea imaginea. Nu a fost intenţia noastră să inducem în eroare. Ne cerem scuze pentru asta şi am înlăturat imaginea“, a explicat Huawei.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite