Huawei a lansat laptop-ul MateBook D15 echipat cu procesor Intel Core i3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HUAWEI MateBook D15 cu procesor Intel i3.
HUAWEI MateBook D15 cu procesor Intel i3.

Huawei Consumer Business Group a lansat un nou membru în categoria de notebook-uri, HUAWEI MateBook D15, echipat cu Intel Core i3.

HUAWEI MateBook D15 are un ecran FullView cu o grosime de doar 5,3 mm, trei cadre ultra-subţiri ce încadrează afişajul oferind un raport ecran-corp de 87%. 

Cu o suprafaţă a ecranului mată, panoul IPS 16: 9 are o rezoluţie Full HD (1920 × 1080) şi un unghi maxim de deschidere de 178 grade. 

Procesorul Intel Core  i3 de generaţia a 10-a rulează până la 4,9 GHz, disponibil pe cea mai recentă ediţie Intel MateBook D15 şi poate gestiona aplicaţii tip Office, precum şi editare de imagini şi fisiere video. 

HUAWEI MateBook D15 include o nouă versiune a ventilatorului HUAWEI Shark Fin Fan. Cu noile pale ale ventilatorului în formă de “s”, HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 optimizează fluxul de aer dinamic pentru o răcire îmbunătăţită.

Notebook-ul este însoţit de un încărcător portabil, multifuncţional USB-C de 65W şi un cablu USB-C la USB-C potrivit pentru toate smartphone-urile şi tabletele Huawei echipate cu un port USB-C. Acesta oferă protecţie la supraîncălzire, oprind automat procesul de încărcare odată ce temperatura trece pragul de siguranţă.

Echipat cu memorie de 8 GB, HUAWEI MateBook D15 are suficientă putere pentru a gestiona majoritatea aplicaţiilor existente. Unitatea SSD (SSD) din noul HUAWEI MateBook D15 este conectată la placa principală prin intermediul interfeţei PCIe de mare viteză. De asemenea, utilizează senzorul G, care protejează datele salvate pe hard disk în caz de scădere.

Modulul WLAN cu antenă dublă primeşte în mod eficient semnalul wireless. Pe lateral, o selecţie diversă de interfeţe poate suporta simultan mai multe nevoi de I / O, inclusiv transferul de date, conexiunea periferică şi încărcarea bateriei.

Laptop HUAWEI MateBook D14 şi D15

Cel mai recent HUAWEI MateBook D Series introduce un nou set de Huawei Share. Noile caracteristici permit HUAWEI MateBook şi un smartphone Huawei să partajeze un singur ecran, în care utilizatorii pot trage fişiere de la o interfaţă de utilizator la cealaltă pentru a transfera fişiere şi pot vizualiza conţinutul salvat în smartphone direct pe laptop. Perifericele conectate la laptop pot fi, de asemenea, utilizate pentru a naviga pe smartphone, oferind utilizatorilor de laptop acces fără probleme la aplicaţiile mobile fără a comuta dispozitivul.

Laptopul Huawei MatBook D15 cu procesor Intel Core i3 poate fi comandat începând de azi, 28 mai, în magazinul local Huawei, la preţul de 2.799 lei. Cei care comandă produsul vor primi pe lângă o reducere de preţ, şi un cadou format dintr-un rucsac dedicat şi un mouse wireless Huawei. Produsul este, de asemenea, disponibil în magazinele partenerilor retail cu rucsac şi mouse cadou.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite