HTC are trei smartwatch-uri pregătite. Primul va fi prezentat săptămâna viitoare, la MWC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taiwanezii de la HTC nu îşi vor prezenta următorul vârf de gamă în cazul MWC 2014, dar asta nu înseamnă că vor veni cu mâna goală la evenimentul de săptămâna viitoare, din Barcelona, potrivit The Verge.

S-ar părea că HTC are de gând să lanseze, anul acesta, nu unu, ci trei dispozitive purtabile inteligente. Primul din această gamă ar putea ajunge la Mobile World Congress, dar există şanse ca el să fie arătat numai partenerilor, nu şi publicului.

O sursă a declarat, pentru Bloomberg, că primul ceas va fi bazat pe Toq, dezvoltat de producătorul de procesoare Qualcomm. Smartwatch-ul va avea ecranul special Mirasol şi va dispune de conectivitate Bluetooth, pentru a se lega de smartphone, şi de un player de muzică.

Sursa a mai declarat că HTC mai are două dispozitive purtabile în curs de dezvoltare, printre care se numără şi o brăţară care redă muzică şi un ceas inteligent bazat pe serviciul Google Now.

Acest concept sună promiţător şi nu există ceasuri inteligente bazate pe Google Now. O sursă a declarat, pentru Wall Street, în octombrie, că un ceas Google Now ar putea fi gata în câteva luni, dar nu a menţionat nimic legat de HTC. S-ar putea că Google să pregătească propriul ceas inteligent.

HTC vede dispozitivele inteligente purtabile ca pe o şansă de a-şi reveni din declinul economic în care se află de câţiva ani. Peter Chou, directorul executiv al companiei a declarat că aceste gadgeturi sunt critice pentru companie. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite