HP lansează două noi laptori din seria Pavilion Plus și mouse-ul HP 420/425

0
Publicat:

HP anunță cel mai nou laptop HP Pavilion Plus 14″ și primul Pavilion Plus de 16″, care oferă performanțe ridicate, funcții noi și o opțiune de ecran mai mare pentru creșterea productivității. Pe lângă laptopuri, HP a lansat și noul mouse programabil cu Bluetooth HP 420/425.

 Laptop HP Pavilion Plus 14 inchi.
Laptop HP Pavilion Plus 14 inchi.

Cel mai nou Pavilion Plus 14 este construit pentru o viață dinamică, având o greutate care pornește de la 1,4 kg. Bateria are o autonomie de până la 13 ore de redare video cu o claritate de până la 2,8K OLED, în timp ce IMAX Enhanced oferă o experiență de divertisment de un alt nivel. Noul model dispune de două versiuni alimentate de procesoare de până la Intel Core™ i7 de generație 13 și, respectiv, procesoare de până la AMD Ryzen 7 7840H.

Pentru anumite versiuni Intel ale laptopurilor Pavilion Plus (14 inch și 16 inch), Intel Unison oferă conectivitate a laptopului cu orice telefon, pentru ca utilizatorii să aibă control pe toate dispozitivele. În exclusivitate pentru anumite versiuni AMD, este disponibil AMD Ryzen AI - un motor AI integrat în procesorul AMD care deblochează funcțiile de videoconferință din Windows Studio Effects.

Laptop HP Pavilion Plus de 16 inchi.
Laptop HP Pavilion Plus de 16 inchi.

Pavilion Plus 16 aduce un ecran de 16 inch WQXGA 2,5K într-un șasiu certificat Intel Evo, alimentat de procesorul Intel Core i7 de generația a 13-a. NVIDIA RTX 3050 oferă precizia detaliilor, în timp ce tehnologia Variable Refresh Rate120 Hz asigură o rezoluție optimizată și o eficiență energetică. Acest model are o autonomie a bateriei de aproape 12 ore.

Mouse-ul programabil cu Bluetooth HP 420/425 este un dispozitiv potrivit pentru mobilitate. Cele șase butoane programabile îmbunătățesc fluxurile de lucru, putând fi adaptate la comenzile rapide preferate și la funcțiile specifice aplicațiilor. Cu o sensibilitate de 4.000 dpi, este eficient pe aproape orice suprafață și are activată funcția click silențios. Poate fi conectat ușor la toate dispozitivele și sistemele de operare prin Bluetooth (cu consum redus de energie) și prin tehnologia Microsoft Swift Pair.

Mouse HP 420/425.
Mouse HP 420/425.

Acest mouse subțire are protecțiile laterale din cauciuc, conține 65% materiale reciclate (post-consumator) și este livrat în ambalaj reciclabil. Are o autonomie de până la doi ani cu o singură baterie AA.

Prețuri și disponibilitate la nivel global:

  • HP Pavilion Plus 14 este așteptat să fie disponibil din această lună în culorile Natural Silver, Moonlight Blue și Tranquil Pink, la un preț de pornire de 849,99 dolari.
  • HP Pavilion Plus 16 este așteptat să fie disponibil în octombrie în culorile Natural Silver și Warm Gold, la un preț de pornire de 999,99 dolari.
  • Mouse-ul programabil cu Bluetooth HP 420/425 este deja disponibil la prețul de 29,99 dolari.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite