HP lansează cinci produse noi cu ecran tactil în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HP a lansat astăzi, 7 februarie, cinci noi produse cu ecran tactil şi sistem de operare Windows 8. Astfel, în România au apărut două noi ultrabook-uri, un desktop cu ecran tactil, un hibrid între laptop şi o tabletă, dar şi o tabletă.

HP Envy 23 TouchSmart All-in-One PC este un calculator de sine stătător, dar care are şi un ecran tactil de 23 de inci, full HD. De asemenea, sunetul este oferit de către Beats, cu acces gratuit la serviciul HP Connected Music timp de 90 de zile. Preţul este de 5.999 de lei. 

Aceste PC-uri sunt numite acum All-In-One, iar acesta are un procesor Intel i3 şi o memorie internă de 4 GB. 

HP Elitepad este o tabletă dedicată mediului business, cu un sistem de operare Windows 8 Pro. Tableta are un procesor Intel Atom dual core la 1,8 Ghz, un ecran de 10,1 inci şi o memorie RAM de 2 GB. Reprezentanţii HP speră ca angajaţii corporaţiilor să adopte tabletele business, integrate în toate aplicaţiile de tip Enterprise. Preţul este de 3.600 de lei. 

HP Envy x2 este un hibrid, care se poate transforma în laptop sau ecranul poate fi detaşat pentru a funcţiona ca o tabletă. 

Ecranul este de 11,6 inci, o greutate de 700 de grame şi un procesor Intel Atom la 1,8 Ghz. Stocarea se face pe un SSD de 64 de GB şi o memorie internă de 2 GB. Camera foto are un senzor de 8 megapixeli, iar camera web filmează HD. Preţul este de 3,900 de lei. 

HP Envy 4 TouchSmart Ultrabook este un ultrabook cu un ecran tactil de 14 inci, un procesor Intel core i5 la 1,7 Ghz şi o memorie RAM de 8 GB şi două tipuri de stocare: un hard disk de 500 de GB şi un SSD de 32 de GB. Preţul începe de la 4.300 de lei. 

HP Spectre TouchSmart Ultrabook este un ultrabook de 15,6 inci FULL HD, cel mai mare ecran tactil din gama HP, un procesor Intel core i5 la 1,7 Ghz, o memorie RAM de 4 GB, care poate fi extinsă la 8GB, un hard disk de 500 de GB şi un SSD de 32 de GB. De asemenea, Spectre are un port Thunderbolt, similar cu cele de la Apple. Spectre costă 5.500 de lei. 

Toate produsele sunt disponibile pe piaţă, exceptând tableta, care va veni în zilele următoare. 

Potrivit reprezentanţilor HP, în 2012 firma avut în România o creştere de 18%, în condiţiile în care piaţa a crescut cu 5% faţă de anul anterior. Spre deosebire de 2011, când HP a avut o cotă de piaţă de 16,6%, în 2012 firma a crescut la 18,5%. 

 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite