Harta prin care afli pe ce aeroport te poţi conecta gratuit la internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wifi

Cele mai multe aeroporturi au reţele WiFi, dar fie sunt cu parolă, fie oferă o durată limitată de conectare. Acum, ai o hartă ca să ştii unde ai net.

Un inginer a găsit de curând o soluţie care ar putea ajuta mii de călători. Anil Polat a creat o hartă care include parolele de la reţelele WiFi din mai multe aeroporturi din toată lumea. Harta este una interactivă şi poate fi accesată aici de către orice persoană interesată.

Polat actualizează harta în mod constant, cu informaţii extrem de utile. De exemplu, în cazul aeroportului din Koln, Polat menţionează că veţi avea parte de semnalul cel mai puternic în terminalul UE, în apropiere zonei în care este efectuată verificarea.

De asemenea, în cazul aeroportului din Amsterdam, acesta spune că utilizatorii ar trebui să stea lângă zona celor de la KLM şi să introducă o anumită parolă. Informaţiile respective sunt afişate în momentul în care accesaţi harta şi efectuaţi un click pe un aeroport anume. Din câte se pare, este inclus şi aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Află toate detaliile despre această hartă

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite