Google va uni Chrome OS cu Android, deoarece viitorul e mobil şi pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Android va deveni una cu Chrome OS.
Android va deveni una cu Chrome OS.

Google deţine cel mai popular sistem de operare mobil din lume, iar Chrome OS a fost încercarea de a cuceri şi sistemele desktop. Acum, le va uni pe cele două.

După lungi speculaţi pe marginea combinării Chrome OS cu Android, se pare că nu va mai trece mult timp până la materializarea acestui proiect.

De la nivel de zvon însă, cei de la Wall Street Journal au transformat această idee în ceva foarte probabil. Aparent, se lucrează deja de aproximativ doi ani pe marginea acestui subiect. Vizavi de prognoze, o versiune finală a acestui concept va ajunge la publicul larg abia în 2017, dar de anul viitor s-ar putea să existe un beta public pe care doritorii să-l poată experimenta.

Numele care se va păstra la final va fi Android, dar vom vorbi de un Android care va rula şi pe PC-uri, nu doar pe seriile actuale sau viitoare de Chromebook-uri. În contextul în care gigantul din Mountain View îşi doreşte transpunerea magazinului virtual Google Play pe un număr cât mai mare de dispozitive, aceasta pare o direcţie naturală pentru Google care speră în continuare la o creştere semnificativă a profitului.

Află toate detaliile despre transformarea prin care vor trece Chrome OS şi Android

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite