Google şi Levi's au lansat o jachetă inteligentă care are grijă să nu îţi uiţi telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via The Verge
FOTO via The Verge

Ecosistemul produselor „smart” are din această lună un nou membru. Producătroul austriac de articole realizate din denim şi nu numai, Levi's, a intrat într-un parteneriat cu gigantul tech Google pentru a realizat un obiect vestimentar inetligent, care se conectează la telefonul tău şi te atenţioneză atunci când uremează să-l uiţi pe undeva.

Noua funcţie de pe jachetă se numeşte „Always Together” şi este destinată mai ales persoanelor care, în general, nu au atât de multă grijă de lucrurile lor. 

Obiectul vestimentar se conectează la smartphone prin Bluetooth şi îl avertizează pe purtător atunci când se îndepărtează prea mult de telefonul său printr-o notificare push.

De asemenea, senzorul Always Together este amplasat la încheietura jachetei şi se aprinde de fiecare dată când îţi laşi telefonul pe masă, de exemplu, şi te îndepărtezi prea mult de el. 

De asemenea, geaca inteligentă are şi control asupra aplicaţiei de muzică din telefon, cât şi a unor funcţii incluse în Google Maps, notează The Verge.

În ceea ce priveşte preţul jachetei-gadget, acesta nu este unul de neglijat. 350 de dolari trebuie să scoţi din buzunar dacă simţi că ai nevoie de încă un produs „smart” în jurul tău, care îţi poate face viaţa mai uşoară.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri