Google Nexus 7 stabileşte un record: are cel mai bun ecran pentru o tabletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nexus 7 va fi tableta cu cel mai bun ecran FOTO Android Police
Nexus 7 va fi tableta cu cel mai bun ecran FOTO Android Police

Tableta Google Nexus 7 se va lansa în această seară de la ora 19.00 şi vine cu nişte caracteristici tehnice impresionante, care o pot transforma în cea mai bună tabletă de 7 inci de pe piaţă şi un adevărat succes pentru Asus.

Nexus 7 2 are o rezoluţie de 1920x1200 de pixeli, de tip WUXGA şi are cea mai mare densitate a pixelilor de pe o tabletă. Nexus 7 are 323 de pixeli pe inch. Claritatea imaginii este mai bună atunci când densitatea pixelilor este mai mare. 

De exemplu, când s-a lansat iPhone 4 cu ecran Retina, densitatea pixelilor a fost de 320 de pixeli pe inch, dar dimensiunea mai mare a ecranului scade densitatea.

Recordul anterior din lumea tabletelor era deţinut de tableta Samsung Nexus 10, care avea 300 de pixeli pe inch, iar iPad 4 are 264 de pixeli pe inch. Cel mai bun convertibil, SAmsung ATIV Q are 276 de pixeli pe inch, potrivit PhoneArena. Ecranul celui din urmă este oricum mult mai mare, la 13,3 inci.

Ecranul se anunţă spectaculos. Rezoluţia este un avantaj, densitatea pixelilor aduce un plus, iar luminozitatea va fi foarte bună, iar unghiul de privire este de 178 de grade.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite