FOTO VIDEO Două zile până la cea mai importantă lansare pentru tabletele de 7 inci: Google Nexus 7 - generaţia a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spatele tabletei Nexus 7 va fi modificat şi va avea şi o cameră foto FOTO Android Central
Spatele tabletei Nexus 7 va fi modificat şi va avea şi o cameră foto FOTO Android Central

Noua tabletă Nexus 7 de la Google şi Asus ar urma să fie prezentată public peste doar două zile, iar pe piaţa din Statele Unite ale Americii va intra la finalul lunii. Până la anunţul oficial, pe internet au apărut noi imagini cu gadgetul.

Nexus 7 - generaţia a doua - urmează tabletei de 7 inci care a arătat că gadgeturile de această dimensiune pot avea un viitor pe piaţă. Ecranul performant şi procesorul de top au făcut din Nexus 7, o tabletă vândută la 1.200 de lei, una dintre cele mai populare.

Contul de Twitter @evleaks a postat imagini oficiale cu tableta. Este mai înaltă decât varianta originală şi renunţă la carcasa spate rugoasă pentru una dreaptă, unde pot fi văzute numele Asus şi Nexus. Astfel, Nexus 2 va avea o margine mai subţire, dar şi o cameră foto principală, lucru ce lipsea la fostele tablete.

Evenimentul Google din 24 iulie va aduce mai multe informaţii şi imagini cu această tabletă, care îi urmează suratei sale foarte populare. Potrivit imaginilor de până acum, tableta va veni în două variante, de 16 şi 32 de GB, iar preţul pentru cea din urmă este de 269 de dolari.

Noul Nexus 7 - FOTO @evleaks

google nexus 7

Nexus 2 va avea un ecran FULL HD, o cameră foto de 5 megapixeli şi una frontală de 1,2 megapixeli. Procesorul va fi unul cu patru nuclee la 1,5 Ghz, de la Qualcomm. De asemenea, carcasa va permite şi încărcarea wireless, cu ajutorul unui stand destinat acestui lucru. Android Jelly Bean 4.3 va fi sistemul de operare de pe tabletă.

Urmează să vedem ce ne pregăteşte Google pe 24 iulie. Un video cu tableta poate fi văzut mai jos.

Comparaţie între noua generaţie (stânga) şi Nexus 7 lansat anul trecut

image

Haideţi să discutăm. Vă aşteptăm pe Facebook - Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite