Galaxy Note 7 a devenit cu adevărat o bombă într-un mod pentru jocul GTA V

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problemele bateriei din Galaxy Note 7 au ajuns sub o altă formă şi într-unul dintre cele mai cunoscute jocuri video.

Un creator de moduri pentru GTA V a decis să parodieze situaţia în care s-a regăsit Galaxy Note 7 de la lansare până acum. El a creat un mod în care fiecare sticky bomb este înlocuit cu un telefon Samsung Galaxy Note 7. Din câte se pare, singurul lucru schimbat este designul armei.

Aceasta nu mai arată precum o bombă convenţională, ci precum un Samsung Galaxy Note 7 şi poate fi cumpărată de la toate magazinele Ammu-Nation. Altfel, merită ştiut că Grand Theft Auto V a împlinit luna trecută vârsta de trei ani. 

Iniţial, acesta a fost disponibil doar pe consolele din vechea generaţie, debutând pe PC abia în anul 2015. Chiar şi aşa, jocul a stabilit o serie de recorduri pe parcursul timpului. În primele 24 de ore, GTA V a reuşit să genereze nu mai puţin de 800 de milioane de dolari la nivel global. După doar trei zile, încasările din vânzări depăşiseră deja un miliard de dolari. În prezent, GTA V este al patrulea cel mai bine vândut joc din istorie, cu peste 65 de milioane de copii comercializate până acum.

Toate detaliile despre acest mod pentru GTA sunt aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite