Gafă de programare sau eroare de sistem? Site-urile Altex.ro şi Mediagalaxy.ro au vândut console Play Station 4 Pro la preţul de zero lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123rf
FOTO 123rf

Site-urile Altex.ro şi Mediagalaxy.ro sunt în acest moment picate, după o gafă de proporţii care a avut loc în această dimineaţă. Nu se ştie încă dacă a fost vorba de o eroare de programare sau de una de sistem, însă mai multe produse au avut preţul redus la absurd, ajungând chiar la zero lei.

UPDATE 14:10 Media Galaxy nu va onora comenzile pentru produsele cu preţ derizoriu, însă va oferi vouchere de 50 de lei. Ele vor putea fi folosite doar la comenzi de peste 250 de lei.

UPDATE 11:15 Site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro au revenit online, cu preţurile actualizate la valorile normale. De asemenea, mai mulţi clienţi scriu pe Facebook despre faptul că foarte multe produse au fost vândute cu zero lei, printre care şi laptopuri, televizoare sau chiar maşini BMW.

Poate cea mai profitabilă „ofertă“ a fost la consolele PlayStation 4 Pro, gadget-uri care sunt capabile să redea jocuri şi conţinut video în format 4K şi care ar costa, în mod normal, aproximativ 1.700-1.800 de lei.

În plus, PlayStation VR s-a vândut în schimbul unui singur leu. Şi aici vorbim despre un dispozitiv care ar costa în mod obişnuit 1.700-1.800 de lei. Practic, cu doar un leu îţi puteai cumpăra un sistem de gaming complet pregătit pentru realitate virtuală.

Gafele au fost observate la timp de către cei responsabili cu cele două site-uri care aparţin aceluiaşi grup, iar platformele web se află, în acest moment, în mentenanţă. Trendul de preţuri de nimic a fost observat şi la alte produse, toate din gama PlayStation, precum controllere, căşti şi jocuri compatibile cu formatul acestei console.

Situaţia de dimineaţă nu ar fi prima gafă de acest gen care să se întâmple în online-ul românesc. Acum aproape trei ani, eMAG.ro a paţit-o în mod similar, foarte multe produse având afişate preţuri derizorii. În acel caz, retailerul a ales să onoreze comenzile.

Adevarul.ro a contactat reprezentanţi din cadrul Media Galaxy, însă aceştia au ales să nu comenteze situaţia actuală, fiind la curent cu gafa care s-a petrecut. Tot aceştia au dat asigurări că mai multe informaţii vor fi oferite publicului în cursul acestei zile.

Din termenii şi condiţiile Media Galaxy şi Altex

„4.2. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

5.5. Înregistrarea comenzii nu reprezintă şi confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noştri în vederea confirmării şi stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii“.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite