Cum a ajuns o comună din Iaşi în topul vânzărilor de Black Friday. Comanda la eMag cu valoarea cea mai mare a fost plasată dintr-o altă localitate ieşeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna Miroslava FOTO Primaria Miroslava
Comuna Miroslava FOTO Primaria Miroslava

În topul comenzilor făcute de Black Friday pe emag.ro apare comuna Miroslava, din judeţul Iaşi. Totodată, o altă localitate din judeţ apare în top cu cea mai mare valoare înregistrată pe o comandă.

Cea mai mai bogată comună din judeţul Iaşi bate municipiul reşedinţă de judeţ. Pe parcursul zilei de vineri, 17 noiembrie, comuna ieşeană Miroslava s-a aflat constant pe primele poziţii în clasamentul făcut în timp real de reatailerul eMAG.

Astfel, în top 10 localităţi în care s-au vândut cele mai multe produse la mia de locuitori, pe locul şase se situează comuna Miroslava, aflată la marginea municipiului Iaşi.

Una dintre cele mai mari localităţi rurale din judeţ, cu aproape 12.000 de locuitori, comuna Miroslava este o zonă preferată de foarte mulţi ieşeni care fie şi-au construit case în apropierea oraşului, fie s-au mutat în unul din ansamblurile rezidenţiale apărute în ultimii ani pe dealurile din jurul municipiului reşedinţă de judeţ. Comuna este una dintre cele mai bogate din România, fiind locul în care sunt amenajate numeroase hipermarketuri, dar şi fabrici şi sedii de companii, care asigură un buget local foarte ridicat.


* captură emag.ro

Clasament in timp real FOTO emag.ro

De Black Friday, Iaşiul se mai află în topul făcut de emag.ro şi cu cea mai mare valoare înregistrată pe o comandă. Astfel, un client din Paşcani a comandat de la eMAG un produs în valoare de 60.000 de lei. Pe de altă parte, „cel mai scump ceas, #Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din #Iasi“, a postat Florinel Ioan Chiş, directorul Executiv ARMO - Asociaţia Română a Magazinelor Online.

Citeşte şi:

Industria care produce anual în Iaşi câte o „fabrică fără fum“. Care sunt punctele forte şi pericolele din acest domeniu

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite