Gadgetul orgasmului wireless: Cum să îţi satisfaci jumătatea şi când eşti departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OhMiBod este un gadget pentru plăcerea jumătăţii tale... de la distanţă. FOTO Mashable
OhMiBod este un gadget pentru plăcerea jumătăţii tale... de la distanţă. FOTO Mashable

Gadgeturile ciudate nu sunt deloc o noutate, dar cel mai nou lansat la CES 2015 reprezintă legătura perfectă între doi parteneri aflaţi la distanţă. Iată despre ce e vorba.

OhMiBod, o companie producătoare de jucării sexuale, a creat o aplicaţie care, odată instalată pe telefon, poate controla vibratorul partenerei, indiferent de distanţa la care se află.

Popularizarea dispozitivelor purtabile a adus cu ea şi o multitudine de noi posibilităţi. Una dintre ele, este cea a folosirii smartwatch-urilor pentru a controla o jucărie sexuală. Printr-o singură apăsare veţi putea să vă satisfaceţi partenera, iar distanţa nu va fi o problemă deoarece aplicaţia va funcţiona indiferent de locul unde vă aflaţi.

Aplicaţia pentru vibratoare se numeşte OhMiBod Remote şi a fost prezentată pentru prima oară anul acesta în Las Vegas, în cadrul CES 2015. Aceasta aparent va fi foarte uşor de folosit, din moment ce va avea câteva moduri preinstalate prin care o puteţi folosi. De asemenea, puteţi să o personalizaţi şi să controlaţi manual intensitate cu care funcţionează jucăriile sexuale. Dar cel mai interesant aspect, după cum notează şi Mashable, este faptul funcţionalitatea ”biofeedback”.

<a href="http://playtech.ro/2015/orgasmul-obtinut-din-incheietura-gadget-ul-care-provoaca-placere/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre acest gadget</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite