Samsung Galaxy S6 va fi telefonul pe care să îl vrei: Ce noutăţi aduc sud-coreenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung aduce în anul 2015 Galaxy S6. Încă nu e oficial, dar sunt atât de multe zvonuri care circulă, încât e aproape confirmat. Iată ce pregătesc sud-coreenii.

În speranţa că va reuşi să atragă un public cât mai larg, cei de la Samsung se pare că vor integra tot felul de opţiuni de personalizare în viitorul 

O mare parte dintre cei care se orientează către achiziţia unui smartphone cu Android, au o fascinaţie pentru posibilităţile virtual nelimitate de personalizare. Practic, fiecare interfaţă, launcher sau meniu poate fi adaptat în funcţie de preferinţele personale, în contrast cu un iPhone care, exceptând imaginea de fundal va fi identic pentru toţi utilizatorii chiar şi la un an după achiziţie.

Cei de la  vor să ducă experienţa personalizării la un nou nivel în cazul iminentului Galaxy S6. Similar cu ceea ce fac cei de la Sony cu propriile dispozitive cu Android, sud coreenii vor să introducă atât un suport pentru teme foarte bine pus la punct, cât şi un sistem prin care utilizatorii să-şi poată defini în detaliu aspectul mai multor elemente de interfaţă.

<a href="http://playtech.ro/2015/noul-galaxy-s6-va-pune-accent-pe-optiuni-avansate-de-personalizare/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre Samsung Galaxy S6</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite