FOTO VIDEO Samsung construieşte un „magazin Apple“ la Los Angeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung a ironizat Apple, construind un magazin pentru noile lor reclame FOTO Getty Images
Samsung a ironizat Apple, construind un magazin pentru noile lor reclame FOTO Getty Images

Samsung se pregăteşte de lansarea următorului iPhone punând la cale un magazin Apple. Nu aţi citit o ştire de pe un site de umor, ci realitatea puţin deformată. Sud-coreenii au ridicat un fals magazin Apple în Los Angeles, pentru a filma o reclamă.

Se pare că sud-coreenii nu au renunţat la obiceiul lor de a realiza reclame în care să ironizeze publicul Apple. Pur şi simplu, Samsung pare a nu dori să-i cucerească pe cei care deţin iPhone, ci pe cei care au telefoane de la alţi producători. 

Site-ul „The Verge“ a realizat mai multe fotografii cu falsul magazin din Los Angeles, dotat cu tot ce-i trebuie unei imitaţii de iPhone: vânzători („genii“, aşa cum îi numeşte Apple) falşi, produse false şi mesaje ironice, cum ar fi „Join the crowd“ (trad. - Intră în mulţime). 

De asemenea, în magazin se pot vedea mai multe dispozitive de la Apple, cum ar fi laptopurile Macbook. 

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre o reclamă la noile tablete Galaxy Note 10,1, mai ales că pot fi văzute semne care indică spre tablete iPad. Dar informaţia nu este sigură şi confirmarea va veni când Samsung va scoate reclama pe piaţă. 

Războiul dintre cele două companii a devenit unul la cuţite. La tribunal, Apple a câştigat, iar Samsung a primit o lovitură de imagine grea. Cu toate acestea, sud-coreenii dau replica prin noi reclame şi, mai ales, prin dispozitive care arată că pot face gadgeturi de calitate, fără să se inspire de la Apple. 

Iată reclamele anterioare la Samsung, care ironizau fanii Apple care stau la coadă pentru a cumpăra telefonul: 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite