FOTO Noul iPhone apare deja pe internet cu o zi înainte de „iDay“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5 ar fi ultimul gadget la care ar fi lucrat Steve Jobs FOTO Getty Images
iPhone 5 ar fi ultimul gadget la care ar fi lucrat Steve Jobs FOTO Getty Images

Cine voia să aştepte până miercuri, 12 septembrie, să vadă noul iPhone, veştile sunt bune. Curioşii pot vedea un „iPhone 5“ integral în imaginile publicate de către portatul iMore, care se ocupă de produsele de la Apple.

Veţi fi însă destul de dezamăgiţi însă, când veţi afla că nu este vorba de un terminal deja terminat, care poate fi pornit şi luat acasă, ci de un fel de machetă realizată special pentru producătorii de accesorii. 

iPhone „de lut“

Aceştia trebuie să aibă produsele terminate înainte de lansarea pe piaţă, pentru a anticipa cumva dorinţele consumatorilor. Astfel, ei realizează carcasele folosind un model al telefonului, realizat exact după modul în care va arăta telefonul. 

Ce caracteristici putem vedea dintr-un simplu model „de lut“? Ei bine, ecranul va fi extra plat, iar conectorul va avea într-adevăr doar 8 pini, aşa cum era de aşteptat. De asemenea, mufa pentru căştile audio a fost mutată, iar carcasa de pe spate va fi din aluminiu, telefonul venind practic în două culori. Despre ecran, „Wall Street Journal“ scria că va folosi o tehnologie nouă, care-l va face cu 1,4 milimetri mai subţire, acest lucru contribuind şi la grosimea generală a telefonului. 

„WSJ“ scria în iulie că tehnologia „in-cell“ montează celulele tactile şi senzorii chiar în ecranul LCD. Pe lângă diferenţele în privinţa grosimii, această nouă invenţie va contribui şi la calitatea imaginii şi la reducerea costurilor, deoarece Apple ar putea să elimine anumite componente şi producători. 

Un telefon la umbra carcaselor de lux

Vorbind din nou despre carcase şi noul iPhone, imaginile încep să abunde pe internet. Gresso este un producător de accesorii de lux pentru gadgeturi. Ei au lansat o carcasă de titaniu, ultra rezistentă, pentru viitorul iPhone. 

În imaginea de prezentare postată pe site, carcasa, numită Gresso Revolution, apare lângă un terminal care pare a fi viitorul iPhone în culoarea neagră. În privinţa acestei carcase, ştim că se vor produce 999 de exemplare, potrivit GsmArena, şi vor costa 3.000 de dolari. Sperăm ca preţul să nu fie asemănător cu cel al gadgetului Apple. 

Va fi acesta următorul iPhone sau Apple ne va rezerva o surpriză? Cel mai probabil nu, iar telefonul va arăta aproape la fel ca şi generaţia anterioară, dar cu un ecran mai mare. Ce aşteptări aveţi de la iPhone? Credeţi că frenezia este îndreptăţită sau este un succes de marketing?

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite