FOTO VIDEO Nokia X2, a doua descălecare a Android-ului în universul Microsoft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia X2 este mai mare şi mai bun
Nokia X2 este mai mare şi mai bun

Nokia X2 este noul telefon al companiei deţinute de Microsoft, care foloseşte un sistem de operare Android modificat. Este a doua generaţie a telefonului, după Nokia X, lansat în februarie la Barcelona.

Nokia X2 aduce caracteristici tehnice mai bune pentru pasionaţii unui sistem de operare cunoscut, dar care vor să fie fideli Nokia. Telefonul are un ecran de 4,3 inci, mai mare decât cel de până acum, deşi rezoluţia nu a fost modificată - 800x480 de pixeli. Astfel, ecranul este unul foarte slab, deşi unghiurile de vizualizare la Nokia X erau foarte bune.

Procesorul a devenit mai bun, fiind un Qualcom Snapdragon 200, dual-core, la o frecvenţă de 1,2 Ghz. Memoria RAM a fost dublată, până la 1 GB. Acest lucru înseamnă că Nokia X2 va putea fi numit un telefon de clasă medie cu adevărat, dacă până acum era un entry-level slab.

O cerinţă a utilizatorilor, confuzi în privinţa funcţionării sistemului Android modificat de echipa Nokia, a fost un buton de Home, care să ducă la meniul principal. Acesta a fost adăugat.

Bateria are 1.800 de miliamperi, capacitatea de stocare este de 4 GB, iar cardul microSD poate fi de 32 de GB. Evident, există posibilitatea de a pune două cartele SIM, camera principală are 5 megapixeli şi există şi o cameră frontală pentru integrarea cu Skype.

Nokia X2 va costa 99 de euro, fără taxe. 

Mai multe detalii pe site-ul Nokia X2. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite