FOTO VIDEO Cel mai popular selfie din lume, o victorie de PR a Samsung. Cum s-au folosit sud-coreenii de gala Oscar 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ellen DeGeneres a bătut recordul de retweet-uri cu poza selfie pe care a făcut-o împreună cu mai mulţi actori la Premiile Oscar 2014. Folosind un Samsung GalaxyNote 3, Ellen a adus una dintre cele mai mari victorii de PR pentru producătorul sud-coreean. Dar situaţia nu stă chiar aşa…

La Oscar 2014, Ellen a purtat cu ea peste tot un Samsung Galaxy Note 3 cu care şi-a făcut selfie-uri cu celebrităţile. 

În poza care i-a adus 2,4 milioane de retweet-uri, învingându-l pe preşedintele Barack Obama, Ellan i-a cuprins pe Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Meryl Streep, Kevin Spacey, Brad Pitt şi Jared Leto. A fost un selfie legendar, dar Ellen a fost doar un port-drapel pentru echipa de PR de la Samsung.

Drama istorică „12 ani de sclavie“ a fost recompensată cu premiul Oscar 2014 pentru Cel mai bun film, în timp ce thrillerul SF „Gravity: Misiune în spaţiu“ a tradus în victorii şase dintre cele zece nominalizări, inclusiv la categoria Cel mai bun regizor. Matthew McConaughey şi Cate Blanchett au fost desemnaţi Cei mai buni actori pentru rolurile din „Dallas Buyers Club“, respectiv „Blue Jasmine“.

OSCAR 2014: Drama „12 ani de sclavie“, marele câştigător. „Gravity“, cel mai premiat film. Matthew McConaughey şi Cate Blanchett, cei mai buni actori

De ce?

Cu câteva minute înainte de ceremonie, Ellen a pus pe Twitter o imagine care a fost redistribuită de 30.000 de ori. Tot un selfie. Cu toate acestea, era distribuit de pe … iPhone. Pentru că vedeta TV din SUA foloseşte acest telefon în viaţa de zi cu zi.

În momentul când a ajuns în sală, ea şi-a scos un Note 3 şi a început să facă selfie-uri cu vedetele, inclusiv cu Rihanna. Situaţia nu e nouă. Mai ţineţi minte când Alicia Keys a devenit port-drapelul celor de la BlackBerry? Ei bine, la o zi după ea a postat pe Twitter de pe iPhone.

Până astăzi, cel mai popular tweet din lume era a lui Barack Obama, după câştigarea celui de-al doilea mandat. Acesta a fost redistribuit de peste 700.000 de oameni.  

Samsung a folosit ceremonia de acordare a Premiilor Oscar pentru a-şi promova produsele. Dacă Ellen a folosit aproape bătrânul Note 3, în cadrul galei Samsung şi-a prezentat în premieră şi noul Samsung Galaxy S5, lansat la MWC 2014 la Barcelona. În cadrul unei reclame simple din seria “The Next Big Thing is Here”, Samsung a trecut în revistă principalele caracteristici ale telefonului.

Puteţi vedea reclama mai jos.

Puteţi vedea videoclipul filmat de noi la Barcelona, la MWC 2014 mai jos. Nu uitaţi şi de galeria foto. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite