FOTO Reacţii pe Facebook la condamnarea lui Dan Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ani de închisoare, cu executare, pentru spălare de bani, în dosarul „ICA“.

La televizor am putut urmări reacţiilor diverşi jurnalişti şi oameni politici însă, pe reţelele sociale, comentariile iau forma unor glume.

Pe Facebook, mii de oameni şi-au împărtăşit gândurile. Unii au folosit hashtag-ul #10voiculescu, alţii au preferat constrcuţia #zececufelicitari.

Zeci de imagini cu tentă umoristică au fost publicate pe reţeaua socială. Unii Internauţi au publicat numai fotografii în care era reprezentat numărul 10, alţii s-au folosit de programele de editare foto pentru a se exprima într-un mod mai creativ.

Unele persoane au ales să publice melodii. „Zece”, de Florin Chilian a fost cea mai populară printre cei care au primit cu fericirea vestea sentinţei, însă au mai fost şi alte melodii postate.

Reacţii au avut şi personalităţi precum regizorul Tudor Giurgiu, care a publicat o imagine din filmul „De ce eu?/Cristian”, dar şi scriitorul Vasile Ernu, care a vorbit despre „privatizări strategice”.

Jurnalistul Mircea Badea, pe seama căruia s-au făcut şi glume, a publicat, pe pagina lui de Facebook, mesajul „Nu se termină aici. De abia începe”. Reacţiile comentatorilor au fost, în mare parte, negative.

Şi premierul Victor Ponta a publicat un mesaj pe pagina lui. „Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.”, a scris premierul.

Urmăriţi în galeria foto o selecţie cu reacţii la vestea condamnării lui Dan Voiculescu.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite