FOTO Omul-bionic, faza incipientă: la ce folosesc doi magneţi în ureche

0
0

Un american şi-a implantat magneţi în ureche, care l-ar putea ajuta să asculte muzică fără căşti şi să facă tot felul de experimente cu ajutorul receptorilor pe care-i are acum în corp.

Rich Lee şi-a implantat magneţii, iar apoi l-a testat cu ajutorul unei bobine pe care trebuie să o poarte în jurul gâtului, ca aceasta să recepţioneze semnalul magneţilor din ureche, cu ajutorul unui alt mic gadget pe care trebuie să-l poarte mereu.

Americanul nu doreşte totuşi să le folosească doar pe post de căşti în permanenţă, deoarece magneţii pot fi folosiţi la diverse aplicaţii, iar într-un articol scris pe "H Plus Magazine", Lee explică acest lucru. De exemplu, scrie bărbatul, el vrea să conecteze magneţii la un microfon, care să îi crească posibilităţile auditive şi să audă mai bine decât orice om. Practic, spune Lee, ar putea auzi prin pereţi, iar un asemenea dispozitiv ar putea fi folosit de mulţi la copiat sau la trişat la poker. Da, nu este cel mai corect gadget din lume.

În plus, Rich Lee nu mai vede cu un ochi, iar celălalt poate să cedeze în orice moment, aşa că bărbatul vrea să folosească magneţii pentru ecolocaţie, adică reperarea obiectelor din spaţiu prin semnale auditive, în momentul când acestea se apropie. De asemenea, de ce nu, ar putea dezvolta un geigermetru, pentru a studia radiaţile.

Pentru a auzi mai puternic, bărbatul trebuie doar să apese pe implant ca să-l deplaseze puţin. El se gândeşte să-şi mai pună magneţi în ureche, pentru a îmbunătăţi sunetul şi chiar scrie despre Bluetooth.


 

image
Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite