FOTO Facebook lansează noul Timeline

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Timeline are o singură coloană pentru conţinut. FOTO Facebook
Noul Timeline are o singură coloană pentru conţinut. FOTO Facebook

Facebook lansează noul Timeline. Vine cu un design mai simplu, pune accent pe interese şi are o singură coloană pentru conţinutul utilizatorilor.

Facebook lansează noul Timeline dedicat prezentării conţinutului într-o formă aerisită, simplă. Noul design are o singură coloană pentru ceea ce publici şi pentru ceea ce apare în cronologia ta. Coloana conţinutului este pe partea dreaptă, în timp ce o parte din partea stângă este dedicată informaţiilor generice despre tine, cum ar fi ce prieteni ai, ce fotografii ai încărcat pe Facebook sau unde ai lucrat şi ce educaţie ai. 

Anunţul a fost făcut de Facebook pe celor din Noua Zeelandă şi pare că a mai fost puţin ajustat de la acele prime imagini.

Noul Timeline este un loc al lucrurilor pe care le apreciezi. Este mai uşor să-ţi organizezi informaţiile personale şi are secţiuni noi pentru filmele, muzica, emisiunile TV şi cărţile pe care le placi, inclusiv secţiune pentru interesele tale.

Îţi plac filmele? Facebook are o secţiune dedicată.

image

Îţi place lectura? Atunci, în noul Timeline poţi trece titlurile pe care le citeşti sau le-ai citi sau pe cele pe care le-ai lectura în viitor.

image
image

De asemenea, dacă ai alte aplicaţii pe care le foloseşti, chiar şi pe smartphone, le poţi include în Timeline. Spre exemplu, fotografiile de pe Instagram pot fi grupate într-o singură secţiune. Aceste secţiuni sunt înlăturate din jurnalul de activităţi (Activity Log).

image

Nu în ultimul rând, profilul este mult mai curat, iar în zona de sus sunt cele câteva secţiuni dispuse sub text, fără poze ca până acum.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite