FOTO Acest dispozitiv hidos ar putea fi un smartwatch Huawei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceasul şi-ar putea face apariţia la MWC
Ceasul şi-ar putea face apariţia la MWC

Analiştii sunt de părere că 2014 va fi anul dispozitivelor purtabile inteligente. Pe piaţă există deja câteva smartwatch-uri însă puţine au reuşit să-i convingă pe pasionaţii de tehnologie.

Şi mai puţine au reuşit să-i convingă pe iubitorii de frumos. Smartwatch-ul Huawei ar putea respinge pe toată lumea, dacă designul lui va coincide cu cel al dispozitivului din fotografie.

Un director al companiei a publicat cele două imagini pe reţeaua socială chineză Weibo. La descriere, acesta a scris „Noua mea jucărie. Vă place culoarea asta?“.

Cei de la Huawei au anunţat că au de gând să prezinte un ceas inteligent în cadrul Mobile World Congress (MWC), la Barcelona, săptămâna viitoare.

Dacă modelul prezentat în fotografii va fi cel cu care se vor prezenta chinezii, ceasul lor nu va avea foarte mare succes, mai ales dacă este să-l comparăm cu a doua versiune a smartwatch-ului Pebble.

image

Într-un interviu acordat adevărul, directorul diviziei New Devices din cadrul Intel a declarat că el nu crede deocamdată în smartwatch-uri deoarece designul lor nu este suficient de bun. „Iubesc la nebunie ceasurile. Mulţi oameni în zilele noastre nu poartă ceasuri. Ceasurile pe care eu le port, le port pentru că îmi plac foarte mult. Cred că pentru ca ceasurile inteligente să fie adoptate de un număr mare de utilizatori trebuie să aibă elementul de «fashion» pe care nu l-am văzut până acum la modelele existente“, a spus acesta. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite