LG G2 Mini - un telefon mai mic, dar puternic. Butonul de pe spate rămâne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LG G2 Mini are un ecran de 4,7 inci FOTO LG
LG G2 Mini are un ecran de 4,7 inci FOTO LG

LG va prezenta primul său smartphone compact, G2 Mini, la Mobile World Congress (MWC 2014) în Barcelona, Spania. Dezvoltat ca o versiune mai mică a lui LG G2, noul G2 Mini va introduce cea mai mare parte a caracteristicilor de interfaţă şi performanţă către un nou segment de utilizatori.

LG G2 Mini nu face foarte multe compromisuri în ceea ce priveşte caracteristicile tehni-ce. Are un ecran de 4,7 inci şi păstrează designul fratelui său mai mare, cu butonul din spate. Bateria este de 2.440 de miliamperi, iar procesorul este unul quad core – Qual-comm MSM 8226 la 1,2 Ghz. De asemenea, o altă variantă vine cu Nvidia Tegra 4i, tot cu patru nuclee, la 1,7 Ghz.

Ecranul are o rezoluţie de 960 x 540 de pixeli, memoria internă are 1 GB şi capacitatea de stocare este de 8 GB.

Camerele foto au 8 megapixeli şi 1,3 megapixeli. Sistemul de operare va fi Android 4.4 KitKat, iar acesta va fi modificat după stilul LG, care nu ne-a fost pe plac atunci când am testat LG G2 şi LG G Flex.

Review Tech Adevărul la G2 poate fi găsit aici.

Review Tech Adevărul la G Flex, citiţi aici.

G2 Mini va avea lansarea la nivel mondial în luna martie cu modelul Dual SIM 3G în ţă-rile CSI, urmate la scurt timp de pieţele importante din Orientul Mijlociu, America Lati-nă şi Asia - inclusiv Singapore, Hong Kong, Taiwan - şi Europa. Participanţii la MWC 2014 vor avea posibilitatea de a experimenta G2 Mini în premieră, la standul LG, în Sala 3 din Fira Gran Via.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite