FOTO 20 de ani de telefoane mobile într-o singură imagine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania japoneză de telecomunicaţii NTT Docomo a aniversat 20 de ani de existenţă printr-o expoziţie fascinantă în cadrul Târgului de Design de la Tokio, organizat zilele acestea în capitala Japoniei. Niponiiau prezentat istoria telefoanelor mobile pe un perete uriaş.

Expoziţia a luat în calcul toate telefoanele oferite de către Docomo din 1987 până acum. Practic, această expoziţie a oferit o documentare la faţa locului pentru cei care vor să vadă cât de mult a crescut piaţa telefoanelor mobile de la momentul de început şi până astăzi. De asemenea, este o ocazie bună pentru a vedea cât de mult seamănă smartphone-urile de astăzi.

Printre modelele expuse se află unele expresive şi originale, mai mult decât performante. În 1998, s-a lansat pe piaţa japoneză Dora Picture Book, un telefon colorat şi în formă de pisică. Wristmo este un alt telefon care poate fi admirat, lansat în 2003, şi care se putea monta ca ceas.

Mai aproape de zilele noastre, Touch Wood SH-08C este un mobil fabricat din lemn, cu o formă originală, dar care are cameră foto şi bliţ.

Unele dintre cele mai interesante imagini pot fi admirate pe site-ul designboom.com. 

Click pe poză pentru o variantă mai mare

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite