Foodpanda livrează de azi produse de la Inmedio în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foodpanda

Utilizatorii foodpanda vor putea comanda direct din secţiunea Shops a platformei, alegând din peste 165 de produse comercializate de Inmedio, din categorii precum: snacks, sucuri şi apă, presă, tutun şi accesorii pentru tabac, cărţi şi jocuri.

În primă etapă, serviciul de livrare prin foodpanda a comenzilor Inmedio va fi disponibil doar în Bucureşti, pentru zece locaţii ale lanţului de magazine situate în: Opera Center, Carrefour Feeria, Auchan Militari, Cotroceni Park, Carrefour Mega Mall, Cora Sun Plaza, Liberty Center, Pasaj Universitate, Auchan Crângaşi şi Promenada.

Potrivit reprezentanţilor foodpanda, serviciul acoperă aprox. 60% din suprafaţa Bucureştiului, iar livrarea se face pe o rază de trei kilometri în zona fiecărei locaţii Inmedio partenere. Flota de livratori foodpanda va livra produsele, în medie, în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie.

Clienţii vor putea efectua comenzi începând cu ora 10:00 şi până la finalul programului de lucru aferent magazinului Inmedio, acesta fiind variabil de la o locaţie la alta. Valoarea minimă a unei comenzi este de 19 lei, iar taxa de livrare porneşte de la 0.99 lei şi variază în funcţie de distanţă.

Compania are în plan să lanseze în perioada următoare un parteneriat şi cu 1 Minute, lanţul de restaurante de tip quick service, aflat tot în portofoliul Lagardère Travel Retail România, care se adresează cu preponderenţă segmentului corporate. Astfel, utilizatorii îşi vor putea comanda produsele dorite direct din aplicaţie, având opţiunea de livrare la adresă sau de ridicare personală a comenzii de la cel mai apropiat restaurant 1 Minute, în drumul lor spre birou

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite