Fondatorul Tumblr, David Karp, după ce a vândut către Yahoo! reţeaua socială pentru 1,1 miliarde de dolari: „F*ck yeah“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yahoo! şi Tumblr, noul cuplu din lumea tehnologiei. FOTO Adevărul
Yahoo! şi Tumblr, noul cuplu din lumea tehnologiei. FOTO Adevărul

Tumblr a ajuns în proprietatea Yahoo! şi David Karp, fondatorul şi directorul acestei reţele sociale, a ţinut să le spună utilizatorilor printr-un articol semnat de el şi publicat pe Tumblr.

Tumblr există datorită viziunii lui David Karp, tânărul care a inovat reţelele sociale prin platforma sa. Acum, la o vârstă de sub 30 de ani, el a reuşit să câştige peste un miliard de dolari dintr-un serviciu care aduce aproximativ 13 milioane de dolari anual. Fără liceu şi locatar într-o garsonieră, David Karp nu uită de utilizatorii care i-au adus succesul şi le dedică un articol pe Tumblr.

Nu ne colorăm în mov. Sediile noastre nu se mută. Echipa noastră nu se schimbă. Nici planul nostru de acţiune nu se schimbă. Şi misiunea noastră - să-i motivăm pe creatori să dea tot ce e mai bun în ei şi să-i promoveze cât mai bine munca lor în faţa oamenilor cărora li se adresează - cu siguranţă nu se schimbă“, scrie David Karp, fondatorul Tumblr în articolul său.

Karp reia ceea ce a spus şi Marissa Mayer, directorul executiv al Yahoo!, în propriul articol pe Tumblr şi afirmă că această reţea socială va deveni mai bună mai repede. Normal, Yahoo! are mai mulţi, iar Tumblr până acum a trăit din runde de strâns fonduri şi veniturile din publicitate. „Avem aceeaşi viziune de cum ar trebui să meargă Tumblr care nu va strica această comunitate şi produsul pe care îl iubim“, a mai scris acesta.

Finalul articolului, poate nedemn de un director executiv al unei companii, reflectă pe deplin entuziasmul: F*ck yeah, David.

Află mai multe despre Tumblr şi Yahoo!: 

N-a terminat liceul, locuieşte într-o garsonieră şi tocmai şi-a vândut compania cu 1,1 miliarde de dolari: David Karp, fondatorul Tumblr

FOTO Cum a sărbătorit directorul Yahoo! cumpărarea Tumblr: „Nu schimbăm nimic, dar e în regulă să vă panicaţi“

Yahoo a confirmat tranzacţia anului: 1,1 miliarde de dolari pentru Tumblr. Un nou miliardar la 26 de ani în SUA

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite