FIFA 19 s-a lansat oficial în România. Ce noutăţi aduce EA în acest an pentru cel mai popular simulator de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fifa 19

Electronic Arts România lansează astăzi la nivel global FIFA 19. Cel mai nou titlu din seria de jocuri video este dezvoltat de EA România în colaborare cu EA Vancouver şi este disponibil acum în toată lumea, pentru utilizatorii PS4, XBOX One, Nintendo Switch, PC, XBOX 360 şi PS3.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie şi entertainment care operează în ţara noastră şi unul dintre cele două studiouri din întreaga lume care au creat jocul FIFA, alături de studioul EA din Vancouver.

EA România este prezentă în ţara noastră din 2006, timp în care a dezvoltat mai multe jocuri recunoscute, precum FIFA, Need for Speed, UFC şi, începând cu acest an, NHL. Echipa de români care lucrează la dezvoltarea unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume este compusă din peste 1,500 de oameni, cu expertiză în diverse domenii: producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experţi UX, specialişti de testare şi multe altele.

FIFA 19 aduce multiple funcţionalităţi noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament şi noul blazon ale echipei naţionale de fotbal a României, precum şi trei noi fotbalişti români recreaţi autentic în joc – Florin Andone, Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu.

Gamerii se vor putea bucura în FIFA 19 atât de modurile de joc obişnuite, cât şi de unele noi. Totul începe cu introducerea celor 3 competiţii UEFA: Liga Campionilor, Europa League şi Supercupa Europei, în cadrul cărora jucătorii vor putea să se lupte din fazele grupelor până în finale.

În plus, FIFA 19 include şi finalul poveştii lui Alex Hunter şi evoluţia sa în lumea fotbalului de vârf în The Journey: Champions, dar şi noutăţi în modurile FIFA 19 Ultimate Team şi Kick Off.

În gameplay au fost introduse o serie de noutăţi precum sistemul Active Touch, care permite un control mai bun al mingii şi al jucătorilor, mai multă fluiditate şi o evoluţie în ceea ce priveşte trăsăturile de personalitate ale jucătorilor.

fifa 19

Printre noile funcţionalităţi ale FIFA 19 se numără şi Dynamic Tactics – un sistem reimaginat care facilitează personalizarea tacticilor de joc şi ale lotului de jucători, noile 50/50 Battles, funcţia Timed Finishing, care influenţează lovirea balonului în funcţie de aptitudinile utilizatorului, şi tehnologia Real Player Motion, care continuă să accentueze trăsăturile de personalitate ale jucătorilor cu animaţii realiste şi autentice.

Tehnologia Frostbite, utilizată în joc şi care reprezintă o parte importantă din activitatea echipei EA România, este motorul din spatele graficii foarte bune a jocului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite