Farsa de 1 aprilie pregătită de Google: personajele Pokemon au cucerit Maps şi tu trebuie să le capturezi pe toate

0
0
Google a pornit farsele de 1 aprilie puţin mai devreme. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Google a pornit farsele de 1 aprilie puţin mai devreme. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Google a scăpat de sub control hărţile sale şi acestea au fost populate de caractere Pokemon. Aşa se pregăteşte gigantul american de 1 aprilie, ziua internaţională a farselor, dar nici „The Pirate Bay“ nu-i mai prejos.

Iei un telefon cu tine, te conectezi la Google Maps şi începi să prinzi toate caracterele din jocul Pokemon. Nu te teme, urcă pe munte, aleargă prin oraş, du-te după toţi şi, cum zice americanul, cach'em all. Ei bine, nu prea poţi face asta, dar te poţi uita la videoclipul pe care Google l-a publicat pe YouTube cu ocazia zilei de 1 aprilie. După ce anul trecut a creat Nasul Google, acum vrea doar să te joci.

Dincolo de păcăleala de ziua farselor, Google chiar pune pokemoni pe hărţile sale, 150 de personaje, deşi nu cele 150 originale, iar acestea pot fi văzute prin aplicaţia de Android şi iOS. Pot fi şi colectate într-un Pokedex, scrie The Verge. Iar The Pirate Bay are o idee de loc în care să se mute pe viitor: mintea utilizatorilor.

Provocarea Pokemon: prinde caracterele Nintendo pe hărţile Google 

Pokemon în aplicaţiile de iOS şi Android

image

Nu doar Google a profitat de 1 aprilie, ci şi echipa The Pirate Bay. Aceştia propun un dispozitiv care să-ţi cucerească mintea, să te introducă la propriu în orice film şi joc pe care le vei accesa vreodată. „În cooperare cu neurocercetătorii ruşi, israelieni şi japonezi, dezvoltăm un dispozitiv care să vă cucerească mintea. Folosim proiecţii laser direct pe retină şi rezoluţia va fi doar de 100%. Sunetul va fi transmis pe frecvenţe între 12 şi 79 de hertzi pentru a anula orice zgomot din jur“, informează Pirate Bay, conform The Next Web.

„Fiecare parte din The Pirate Bay va fi stocată în tine şi în oricine mai îndrăzneşte să facă acest pas în viitor. Cu cât sunteţi mai mulţi, cu atât mai rapid va fi totul. Cercetătorii noştri ne-au spus că dacă vor fi 1.333.337 noduri, totul va fi transmis instant“. Unii oameni au crezut-o, deşi The Pirate Bay n-a dat videoclipuri sau imagini.

Şi, ca de final, Google Nose de anul trecut. A ajuns la 7 milioane de vizualizări în prezent.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite