Fanii tastaturii BlackBerry trebuie să aştepte până în aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BlackBerry a anunţat în mod oficial data de lansare a dispozitivului său cu tastatură, Q10, primul dispozitiv de acest fel dotat cu sistem de operare BlackBerry 10. Astfel, gadgetul va ajunge pe pieţele internaţionale în luna aprilie.

Deşi a fost anunţat în cadrul aceluiaşi eveniment cu gadgetul cu ecran tactil BlackBerry Z10, compania canadiană nu le-a lansat pe piaţă în acelaşi timp, poate pentru a da timp oamenilor să se familiarizeze cu ideea unui BlackBerry touchscreen, marele pariul al companiei pentru anul 2013. 

Potrivit surselor Techradar, BlackBerry doreşte să se ţină de promisiunea iniţială şi să lanseze Q10 la şase-opt săptămâni după apariţia pe piaţă a terminalului cu ecran tactil. 

"Ne aşteptăm ca operatorii de telefonie mobilă de la nivel global vor lansa Q10 în luna aprilie. Vom anunţa preţurile şi disponibilitatea în momentul când operatorii vor lansa terminalele", au anunţat reprezentanţii BlackBerry. 

Până atunci, principalul pariul al canadienilor, BlackBerry Z10 va fi lansat în Statele Unite ale Americii în luna martie. În Marea Britanie dispozitivul a fost un succes, dar un la fel de mare pe cât au anunţat oficialii firmei. Astfel, potrivit operatorilor şi magazinelor partenere, aproximativ 55% din stocul de telefoane a fost consumat.  

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite