Facebook va da lovitura cu această aplicaţie: a învins SMS-ul, acum vrea să îţi ofere şi apeluri vocale gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

WhatsApp este cea mai mare achiziţie a Facebook şi acum, după ce a învins SMS-ul, vrea să devină principala aplicaţie prin care vorbeşti cu cei dragi. Iată noua funcţionalitate pregătită.

Într-o piaţă atât de agresivă când vine vorba de aplicaţii de mesagerie gratuită,  trebuie să se reinventeze şi s-ar putea să o facă prin noi servicii. La ultimul inventar avea peste 600 de milioane de utilizatori activi.

Cu toate acestea, WhatsApp nu este infailibil, motiv pentru care, trebuie să facă un efort semnificativ de a aduce actualizări regulate serviciului de chat. Trimiterea de mesaje vocale a reprezentat un pas în direcţia corectă, dar utilizatorii îşi doresc mai multe funcţii noi.

Dacă mai multe zvonuri apărute online în ultimele zile se dovedesc a fi adevărate, în curând, WhatsApp ar putea introduce posibilitatea de . Mai mult decât atât, pentru a se diferenţia de Viber sau Skype, implementarea celor de la WhatsApp a acestui concept va include şi posibilitatea înregistrării apelurilor primite sau iniţiate.

Află totul despre planul WhatsApp de la Playtech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite