Facebook schimbă modul de vizualizare a prieteniei. Cuplurile sunt favorizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei de la Facebook introduc o nouă actualizare care afectează modul în care vezi prietenia cu alte persoane. Noul mod de vizualizare este concentrat mai mult pe cupluri şi aduce pe un Timeline comun toate lucrurile împărtăşite împreună, de la fotografii, la videoclipuri şi până la mesajele publicate pe reţea de-a lungul timpului.

Noile funcţii ale Facebook creează, propriu-zis, un album cronologic în care poţi vedea istoricul unei relaţii de prietenie sau de cuplu, notează „The Verge“. Pentru a accesa acest album te duci pe profilul unui prieten sau pe cel al persoanei cu care eşti într-o relaţie de cuplu şi dai click pe „Vezi prietenie“.

Actualizarea a început deja, dar cei de la Facebook nu garantează că va fi disponibilă din start tuturor. La fel s-a întâmplat şi cu modulul nou de vizualizare a mesajelor sau cum Timeline-ul introdus anul trecut şi disponibil tuturor utilizatorilor abia din 2012. Iar noile „Friendship Pages“ vin cu un buton pentru distribuirea prieteniei, adică o ocazie de a te lăuda cu istoria relaţiei sau cu momentele acesteia.

În plus, adresa facebook.com/us te duce acum direct la relaţia de cuplu pe care o ai.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite