Facebook recunoaşte că utilizatorii tineri migrează către Twitter şi Tumblr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sheryl Sandberg FOTO Reuters
Sheryl Sandberg FOTO Reuters

Facebook se confruntă cu o competiţie acerbă din partea Twitter şi Tumblr în bătălia pentru atenţia adolescenţilor, a recunoscut directorul de operaţiuni Sheryl Sandberg, potrivit The Guardian.

Sandberg a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă că, în ciuda faptului că numărul de adolescenţi care folosesc Facebook continuă să crească, reţelele Twitter şi Tumblr devin din ce în ce mai populare printre tineri.

„Adolescenţii folosesc alte reţele din ce în ce mai mult. În acelaşi timp, ei rămân foarte activi şi captivaţi de Facebook“, a declarat Sandberg.

Faptul că unul dintre cei mai importanţi oameni de la Facebook a recunoscut că există o problemă cu popularitatea printre utilizatorii tineri ar putea crea temeri că durata de viaţa a reţelei ar putea fi limitată. Investitorii ar putea ajunge să creadă că Facebook nu va mai fi la modă în câţiva ani, urmând modelul MySpace sau Hi5.

Cu toate astea, Sheryl Sandberg a mai spus că Facebook încă mai poate creşte înainte ca piaţa să ajungă la saturaţie. „Suntem lideri pe o piaţă aflată în creştere. Cred că există timp şi spaţiu pentru ca oamenii să împărtăşească şi mai multe lucruri înainte să se ajungă la saturaţie? Da“, a declarat Sandberg.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite