Facebook are o aplicaţie nouă care va aduce un plus de umor pozelor tale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De peste un an Facebook oferă stickere în aplicaţia Messenger. Acum, folosind aceste emotigrame, îţi poţi înfrumuseţa sau face mai distractive pozele.

După ce a debutat în urmă cu aproximativ o săptămână pe Play Store, aplicaţia Stickered for Messenger este acum disponibilă şi pe App Store.

Stickerele din Facebook Messenger sunt o parte foarte importantă a aplicaţiei, dându-i acesteia o mai mare libertate în comunicare. Deşi sunt mulţi care nu sunt fani ai acestora sau refuză să le folosească din diverse motive, Facebook s-a gândit că ar fi interesant să scoată o aplicaţie construită exact în jurul acestora.

Aşa a luat naştere aplicaţia Stickered for Messenger, care a debutat în urmă cu aproximativ o săptămână în Play Store. La acel moment, cei de la Facebook nu au spus exact când va fi disponibilă şi pentru iOS. Se pare că nu a trebuit să aşteptăm foarte mult, Stickered for Messenger putând fi acum găsită şi pe App Store.

<a href="http://playtech.ro/2014/facebook-lansat-aplicatia-stickered-messenger-pe-ios/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre noua aplicaţie de Facebook</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite