ESET a lansat noile versiuni de antivirus: Internet Security, NOD32 Antivirus şi Smart Security Premium

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Versiuni ESET 2020.
Versiuni ESET 2020.

ESET a lansat astăzi, 22 noiembrie, noi versiuni ale soluţiilor sale de securitate pentru Windows dedicate utilizatorilor casnici. Cea mai recentă ediţie aduce o protecţie sporită, integrată în tehnologia soluţiilor ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security Premium.

Noua gamă de îmbunătăţiri acoperă aspecte precum detecţia malware, protecţia tranzacţiilor online bancare, securitate sporită a parolelor şi protecţia dispozitivelor smart home, toate acestea fiind aliniate cu obiectivul companiei, de a crea o lume digitală mai sigură, de care să se poată bucura orice utilizator. Odată cu creşterea numărului de atacuri cibernetice raportate zilnic, este esenţial ca utilizatorii de internet să fie protejaţi în activităţile lor online complexe. Aceste actualizări de produse sunt gândite să prevină şi mai bine riscurile majore asociate vieţii digitale moderne: ameninţările asociate tranzacţiilor online, mai ales cele bancare, furtul de identitate şi scurgerea datelor personale pe internet, furtul parolelor şi securitatea dispozitivelor conectate.

ESET continuă să îşi îmbunătăţească soluţiile pentru a se asigura că utilizatorii dispun de cele mai noi tehnologii în materie de securitate cibernetică, oferind în acelaşi timp securitate silenţioasă, cu un impact minim asupra performanţei sistemului. Actualizările de produs de acum aduc cu ele ajustări de fineţe ale sistemului de prevenire a intruziunilor la nivel de gazdă (HIPS) şi ale modulelor avansate de machine learning, împreună cu o reducere semnificativă a spaţiului ocupat de modulul machine learning.

Printre îmbunătăţiri se numără şi noul instrument Windows Management Instrumentation (WMI) şi scanerele de regiştrii de sistem, capabile să detecteze programele disimulate care utilizează WMI sau cheile de regiştrii într-o manieră nelegitimă şi rău intenţionată. Modulul Connected Home este, de asemenea, îmbunătăţit pentru a oferi o mai bună detecţie dispozitivelor inteligente conectate la router-ul locuinţei şi pentru a propune soluţii proactive de remediere a lacunelor de securitate.

Securitatea tranzacţiilor financiare derulate în mediul online este o prioritate absolută, iar modulul îmbunătăţit pentru plăţi şi tranzacţii online vine cu un browser securizat prin care utilizatorii pot opera cu datele bancare în siguranţă. Noua funcţie le permite utilizatorilor să ruleze în mod implicit orice browser în modul securizat. Având modul securizat activat, comunicarea dintre tastatură sau mouse şi browser este criptată astfel încât să protejeze utilizatorii de acţiuni de keylogging. În plus, acest modul alertează acum utilizatorii când Remote Desktop Protocol (RDP) este pornit, pentru a-i avertiza cu privire la programele malware care pot compromite protocolul RDP.

Nu în ultimul rând, modulul ESET Password Manager a fost complet reconstruit cu noi funcţionalităţi, cum ar fi deconectarea de la distanţă de pe site-uri web şi ştergerea de la distanţă a istoricului browserului, şi este disponibil atât prin extensii de browser, cât şi prin aplicaţii mobile native.

ESET Internet Security oferă utilizatorilor o protecţie completă, solidă, multistratificată, bazată pe echilibrul între detecţie, viteză şi uşurinţă de utilizare. Îţi permite să securizezi toate dispozitivele - PC, Mac şi Android - doar cu o singură licenţă. Pe lângă funcţionalităţile de Antivirus, Antispyware şi Firewall, poţi securiza camera web şi poţi verifica securitatea routerului de acasă şi a dispozitivelor inteligente conectate la acesta. Cumpărăturile online devin mai sigure folosind fereastra securizată a browserului ESET şi primiţi rapoarte lunare de securitate. Modulul Advanced Machine Learning îmbunătăţeşte rata de detecţie a programelor malware. Activităţile de zi cu zi şi sesiunile de gaming de pe PC sunt mai sigure cu ESET Internet Security.

ESET NOD32 Antivirus e coonceput pentru utilizatorii obişnuiţi de PC, pe baza motorulu de scanare NOD32, noua ediţie a acestei soluţii oferă o protecţie esenţială antimalware, ce oferă cel mai bun echilibru între detecţie, viteză şi uşurinţă în utilizare. Pe lângă funcţionalităţile multiplu-premiate Antivirus şi Antispyware, aceasta oferă un mod de lucru „Gamer” care salvează din resurse pentru a vă putea bucura de jocuri video fără întreruperi şi un sistem personalizat de raportări lunare de securitate. Funcţia Exploit Blocker este proiectată pentru detectarea şi blocarea atacurilor de tip ransomware şi lockscreen. Precum toate soluţiile noastre, ESET NOD32 Antivirus te protejează dispozitivele cu funcţiile UEFI Scanner şi Advanced Machine Learning. 

ESET Smart Security Premium oferă cea mai avansată securitate antimalware, construită pe mai multe niveluri, ce oferă echilibrul perfect între detecţie, viteză şi uşurinţă de utilizare. Are la bază modulele multiplu-premiate Antivirus şi Antispyware, precum şi Advanced Machine Learning, modul ce îmbunătăţeşte rata de detecţie a programelor malware. Puteţi efectua tranzacţii bancare şi plăti online în siguranţă, localiza şi securiza laptopul pierdut sau furat şi puteţi obţine lunar rapoarte personalizate de securitate. În plus, poţi genera şi stoca ultra-securizat parolele, să criptezi fişierele şi stick-urile USB care conţin date confidenţiale, să protejezi camera web de utilizarea ilegitimă şi să monitorizezi securitatea routerului Wi-Fi de acasă, identificând vulnerabilităţile dispozitivelor inteligente conectate la acesta. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite