eMAG aniversează 13 ani în România: Cele mai bune telefoane pe care să le cumperi la ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt aproape două săptămâni până la Moş Crăciun. Iată ce telefoane la preţ redus poţi obţine pentru a face un cadou frumos celor dragi.

eMAG are reduceri începând de astăzi pentru a aniversa cei 13 ani pe care îi împlineşte în România. Avem lista cu cele mai bune telefoane pe care să le cumperi acum.

Cele mai bune telefoane de la eMAG pe care le poţi cumpăra la preţ mai mic sunt unele pe care poate le-ai mai remarcat şi la Black Friday 2014. Sunt de la LG, Samsung şi Sony. Reducerile diferă de la model la model. Iată-le pe cele mai bune cinci telefoane pe care le poţi alege.

LG Nexus 5 are un ecran de 5 inci full HD, foloseşte Android stock, are 2GB de memorie RAM şi spaţiu de stocare de 16GB. Camera foto este de 8 megapixeli, iar bateria are o capacitate de 2.300 mAh. Este cel mai bun telefon lansat de Google şi cu acest hardware este încă suficient de bun pentru a-l alege în defavoarea unui Nexus 6 care ţi s-ar părea prea mare.

<a href="http://playtech.ro/2014/reduceri-aniversare-emag-cele-mai-bune-telefoane-pe-care-sa-le-cumperi/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Descoperă la Playtech toate reducerile eMAG</strong></a>

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri