Deezer ajunge pe Chromecast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul global de streaming muzical Deezer anunţă azi integrarea cu Google Chromecast pentru a uni perfect muzica, telefonul mobil şi TV-ul, oferind o experienţă completă de entertainment. Folosind cea mai nouă versiune a aplicaţiei Deezer, abonaţii Premium + vor putea accesa toate funcţiile acesteia pe TV folosind Google Chromecast.

Această integrare include o nouă funcţie care permite mai multor utilizatori să interactioneze cu aplicaţia pe un singur TV în acelaşi timp, combinând piesele lor preferate cu recomandările date de Editorii Deezer pentru a crea un player muzical virtual colaborativ.

Prin intermediul aplicaţiei optimizate, Deezer Chromecast transformă telefoanele mobile ale utilizatorilor în telecomenzi, permiţându-le astfel să navigheze fără probleme prin catalogul Deezer, care conţine peste 30 de milioane de melodii sau să descopere cele mai noi apariţii cu ajutorul funcţiilor Flow sau Explorează. Mai mult, având ecranul televizorului ca interfaţă, utilizatorii pot vedea coperţile de album mai bine ca niciodata.

Daniel Marhely, fondator Deezer, a declarat: “Vrem ca utilizatorii să poată descoperi muzică nouă fără limite. Aplicaţia Deezer este deja disponibilă pe mai multe dispozitive decât oricare alt serviciu similar şi credem că integrarea cu Google Chromecast poate dărâma şi mai mult barierele muzicale.”

Deezer va fi disponibil pe Chromecast începând cu 25 iunie doar pentru abonaţii Deezer Premium +.

deezer chromecast
deezer chromecast
deezer chromecast
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite